Hyttetrallen ble til etter en sen kveld på en av Hvaler vakre øyer. I over 30 år har prototypen til dagens tralle vært i kontinuerlig bruk men med muskel kraft som eneste fremdrift.
Ettersom prosjektene ikke ble noe mindre og veiene fra bilen føltes lengre med årene så kom det en kveld frem en tanke om “Hva hvis man setter elektrisk hjul på på denne tralla?!?”
Det ble prøvd, og vi tenkte at det muligens ikke var kun oss som ønsket denne geniale trallen. Dermed så var Hyttetrallen og Wimel AS født.
Siden første tralle ble solgt 30.04.2020 har vi solgt over 150 traller, og utvikler produktet stadig!

Ombygging til elektrisk hjul etter slegge og spett metoden.

Visste du at ved å kjøpe en elektrisk tralle fra Wimel AS er med på å gi neste generasjon fagarbeidere relevant yrkeserfaring? I samarbeid med AMV og de videregående skolene i distriktet har vi utviklet et praksisprogram hvor mentorer veileder og underviser skoleelever i bedrift, både på våre traller og annet stålarbeid. Bransjen mangler mange tusen fagarbeidere, og vi er stolte av å bidra til relevant utdanning.

.


Personene bak Wimel AS:

Jens Mellquist // Daglig leder // +47 913 85 355 // jens@wimel.no

Niels Width // Styrets leder // +4741641467// niels@wimel.no

Øyvind Width // IT og Økonomi // +47 926 88 823 // oyvind@wimel.no

Ask Hoel Mellquist // Lager og Montering

Hytte naboene Jens og Niels

Lyst på oppdateringer fra oss?

Legg igjen e-posten din her og vi vil sende deg nyheter om nye produkter. Og hvis du eier en tralle alt så vil vi også komme med tips og triks!

Vi spammer ikke! Din informasjon er 100% trygg hos oss, og vi vil ALDRI dele den med noen. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst! Les vår personvernerklæring for mer info.